Read all about it

Åååh, jag har semester i två vekor nu (inne på andra veckan), och det är så skönt. Samtidigt som jag känner mig lite rastlös mot vad jag brukar vara. Har iallafall haft en sjukt bra helg, fick vara med underbara tjejer och snacka skit och sen en "utgång" på det. Sluta väl lite halvknas men ändå helt OK!
Just nu sitter jag framför datorn i brist på TV-plats och lyssnar på ligga med P3 på spotify. Handlar om engångsligg, otroligt inressant..
Jag har egentligen inget att berätta om mitt liv eller om något annat kul som har hänt, försöker bara fördriva tiden.. vill bara se idol och paradise hotel ju. haha. Sorglig tjej, tjääna!
Delar med mig av en låt som jag gillar istället.
 
 

Oui

Idag är en sån där dag då jag inte riktigt vet vart jag är, vart jag vill göra och när mitt liv ska börja. Hösten börjar närma sig (alldeles för fort) och jag har fått en fast tjänst på Kappahl. Det känns enormt skönt och kul faktiskt. Jag har på något sätt lyckats skapa en nytändning inför jobbet OCH att jobba. Men som sagt, jag behöver en morot, något att jobba inför, något att spara pengar för. Men vad? Det är den stora frågan som jag går runt och tänker på dessa dagar. Det finns alldeles för mycket val, galet mycket saker jag vill göra men alldeles för lite tid. Kan man inte stoppa åldern vid 22-23 bara något/några extra år så att jag hinner suga ur livet på allting som är perfekt att göra när man är "ung & fri". Jag har den där gnagande tanken på att "kanske är det dags att plugga, bli 'seriös'" osvosv. Ibland får man fan nypa sig i armen och skärpa sig, jag är 22. Jag har hela livet framför mig. 
Jag har lite planer att stå med de kommande veckorna. Något jag tänker satsa på, se om det går vägen. Ett ja kommer bli ett ja och ett nej ett nej, det skadar aldrig att försöka väl? Om det går vägen så kommer jag dö. (Det var en överdrift) 
Jag har en dag kvar att jobba nu på lördag sen fick jag lyckligtvis och skönt nog semester i två veckor. Jag har ingenting planerat eftersom jag inte trodde att jag skulle få semester.. Men det gör inget! Det ska bli skönt att bara slappna av och fixa lite annat omkring innan jag hoppas på min fasta tjänst nu i höst. 

Aja. Skriver oftast bara en massa skit här just nu. Bara för att jag skriver om kvällarna och för att det inte händer speciellt mycket i mitt liv just nu. (Jobbande tjej här) 
Ska iallafall sussa så jag kommer upp tidigt. Imorgon ska jag träffa shehnaz som inte jag träffat på hela sommaren, saknat henne alldeles för mycket och behöver lite gokompisenergi! Det är den bästa. Natti natti 







Check

Inatt drömde jag om den personen jag egentligen minst av allt vill drömma om. Hur kommer det sig att en människa kan göra så lite, stanna i ens liv en kort stund men ändå sätta ett avtryck i hjärta och själ som aldrig försvinner? På gott och ont antar jag väl.. 
Den där rysningen av att återuppleva personen igen i drömmen, fascinerande pirrigt samtidigt som det lämnar en känsla i magen av oro och undran. Varför dyker du upp i mina drömmar... Nu? 
(Ge fan i att förstöra mig och det jag byggt upp omkring mig haha)
Drömmer sådana sjuka saker, invecklat och oftast om och med väldigt otippade människor. Precis som säkert varenda en gör. 
Jag är galet trött så jag ska sussa. Ville bara påminna mig själv om att jag verkligen drömde det jag gjorde. Drömde jag verkligen om dig? Eller du kanske symboliserar något/någon annan i mitt liv just nu som är dåligt. Who knows. Bye Bye 



Papegoja

Shit pommes! Jag har inte bloggat eller ens skrivit dagbok på månader. What's happeninnnnn! Jo vet ni, jag har jobbat och jobbat och jobbat. Men jag ska berätta hur detta här har gått till.
Det som hände när jag kom hem, rätt självsäker om att jag med min erfarenhet inte skulle ha svårt att skaffa jobb var att det visade sig vara helt tvärtom.. Efter ungefär 1,5 månad utan jobb ringer min gamla chef mig från Kappahl och undrar om jag vill jobba sommaren. Tänkte på saken och tackade självklart ja! Så mina damer och herrar, jag är återigen en kappahltjej! Det känns faktiskt riktigt bra, jag har ju egentligen aldrig vantrivts på jobbet och jag trivs att vara i butiken. 
Dessutom har jag all denna nya energi som bara flödar känns det som (ta inte för hårt på mina ord, humörsvängningarna existerar till hög grad fortfarande..). Dessutom jobbar det ett bra gäng med tjejer där nu. Äntligen lite ungt blod, om ni fattar! 
Så jag jobbar typ heltid hela sommaren. Cash baby, cash! Var och är fortfarande i stor nöd efter pengar sen hemkomsten från Thailandet. Mår fortfarande lite dåligt när jag tänker på Thailand, människorna var underbara men det var så fel. Alla minnen från Thailand är lite blurriga och bortglömda medan Australien och nya Zeeland känns färska som om allt hände igår. Åh vad jag saknar det. Josse är i USA nu, pratade med henne tidigare idag och dog typ för vad hon berätta! Blir också sugen på att komma iväg igen, folk börjar ju åka iväg nu i september, oktober.. Apropå oktober. Det är snart 1 helt jäkla år sedan jag satte mig på planet till Cairns. Hur sjukt?
Aja, sjukt sliten efter helgen och en heldag på jobbet. Är ledig imorgon och ska försöka ta tillvara på dagen. Jajaja! Hadé 



RSS 2.0