Supagal

Hej. Snart helg och det ska bli så så skönt, jag ska få träffa en av de människor som har en stor plats i mitt hjärta.. Josse! Har inte setts på evigheter, så Örebro över helgen = galet mycket skitsnack och party såklart.
Tiden har gått så fort nu, jag har varit på mitt "nya" jobb i snart en månad, julafton är bara en månad framåt, nyår.. Shit! Jag har inte börjat köpa julklappar än. Ska försöka starta så fort jag får hem mitt nya (ja ännu en gång ett nytt) bankomatkort. 
Måste köpa lite saker till mig själv också. Eller måste, mer att min själ behöver lite extra shopping för att hålla sig lugn haha. Nu ska jag sussa, heldag imorgon. Wish me luck, lär vara död på kvällen woho!




Cherish this moment

Alltså livet! Ibland är det för gött. 
 

DUNKA

 

Brate

Allå. Alltså vafan! Vad ska jag göra med mig själv? Så jäkla nöjd just nu med livet, mig själv.. Men samtidigt så otillfredsställd. Behöver hitta något/någon som kan ge en massa energi, men som samtidigt står ut med att jag drar mer energi än vad jag ger just nu. Att det aldrig ska vara bara helt fett? Det som jag ser fram emot i mitt liv: pengar. Lediga helger. En framtida flytt. Utbildning. Nya vänskaper. Ny kärlek. En annan stad. 
Lediga helger är en sån simpel sak men det är ett tillfälle till att slira runt på stan med alkohol, pengar och höga klackar! Fest är kul! 
Det här otillfredsställda är jobbigt. Det känns som att det alltid är något som gnager, något som hindrar en att känna och uppleva fullt ut. Sounds like i have a big problem. Äääääh..




RSS 2.0