Inte ens halvvägs

Hallåå! Nu är jag påväg. Har redan hunnit landa i Dubai, utnyttjar wi-fi i väntan på nästa flyg som tar oss till Singapore. 29 grader när vi landa.. Kändes rätt okej att stiga ut från flygplanet. Tänk att vi verkligen är påväg. Galet lång restid, men vi är snart framme. 
Nästa flyg går om två timmar. Har redan hunnit käka, blivit nersprutade i parfym och klätt oss i slöja. Bra flygplatsvistelse hittills alltså! 
 


Startade flygresan med två miniflaskor vitt vin.. Bara för att! 


På återseende

Hej!Ska försöka mig på det här med att ha blogg... igen. Så många dagar och nätter jag pysslat med bloggar, designer och inlägg men mest bara skrivit en massa goja och om ovärdsliga ting. Jag ska äntligen skriva om något, kanske inte jätteviktigt eller fredsskapande men ändå om något som är något om ni förstår? Jag ska ut och resa, ta världen med storm (förbered er på en klyscha) och hitta mig själv och bara få leva ut, precis som det ska vara när man är 21!
Den här bloggen kommer alltså handla om min resa genom Australien, Nya Zeeland och asien. Bilder, berättelser, vanliga uppdateringar om hur jag mår kan nästan garanterat utlovas. Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera för er här hemma. 
Just nu är jag så galet taggad på att få åka iväg, möta upp Josephine på arlanda, gå in genom gaten och verkligen känna att.. "nej, nu finns det ingen återvändå (jodå). Vi gör verkligen det här." Torsdag är dagen med stort D. 13:00 lyfter vi från arlanda mot stora, vilda, galna, roliga, spännande, utmanande och minnesrika upplevelser och äventyr. 
Wish me luck! 
 
Auf wiedersehen
 
 
 


RSS 2.0