tjosan

Hej! Nu skriver jag fran airlie beach. Kom hit inatt vid tolv tiden efter en bussresa pa 11 timmar med en otroligt sur busschauffor. Kandes som att vi var dumma som satt pa bussen, fick inte drick knappt och v stannade bara tva stopp pa hela vagen. Kul.... Na vi kom hit inatt hade vi inte bokat boende, vi tankte att sant alltid loser sig, detta var innan vi fick reda pa att det var massa schoolies har. Antar att det ar typ alla som tagit studenten eller nagot. Hela staden ar fukll av ungdomar pa max 18, festsugna och galna. Det var iallafall fullt pa alla hostel sa vi vart pa gransen till desperata. Det hade regnat ute sa det var ratt kallt, inte sa nice att sova ute. Sa vi gick gatan fram, sag lite ledsna ut och fosokte ringa till hostel for att fixa boende, och da kommer Josses dykarbuddy forbi och sager att han har tva lediga sangar i sitt rum.. san jakla tur, vi hade sovit ute inatt annars. Och juste! Jag och josse har fatt sallskap av en gullig tjej fran skane som hakar pa oss ner till atminstone byron dar resten av dom vi bodde pa samma hostel kommer vara samtidigt.
var lite ledsamt att lamna cairns och alla manniskor, lyssnade pa lite deppmusik... haha. det kommer bli lika bra pa andra stallen!
 
Idag ska vi aka ut till whitsundays, vantar bara pa att fa ga pa baten. Bokad aven fraser island. Sa taggad! Ska beratta mer vad som hant nasta gang jag kan sitta vid en dator. Nu ska vi kila! Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0